INICI

DADES DE CONTACTE

Allotjament Rural Posada del Fresno

C/ Miguel de Cervantes 2

TELF - 952167544 - 649972979

EMAIL: info@posadadelfresno.com

Montejaque - Málaga

FOTO1

Sevilla. FERANTUR. Entrega CETS EUROPARC-España   

                                              

FOTO2

Palau de Mondragón (Ronda)

   foto3

 Entrega Certificació a 43 Empresaris MACT

 

POSADA DEL FRESNO

COMPROMIS DE CALITAT

POSADA DEL FRESNO

LA NOSTRE APOSTA PER LA CALITAT I SINGULARITAT TURÍSTICA

 

Des de el principi teniem clar que hauriem d'apostar per la singularitat i la cualitat turística en el nostre projecte, La Posada del Fresno. Els nostres escasos recursos a l'hora de envestir aquest projecte, els haviem de optimitzar per poder competir en aquest mercat. Tan mateix varem apostar també per les noves tecnologies i la sostenibilitat al trobarnos en un dels Espais Naturals Protegits mes importants de Andalusia, el Parc Natural “Sierra de Grazalema”, un dels tres, que es troben a la Serranía de Ronda.

La nostra primera acció en aquest sentit, va ser seguir les pautes que marca la legislació de Turisme Rural, per poder ser inclosos en el Registre de Turisme de la Junta de Andalucía. Posteriorment vem asosiar-nos al Centre de Iniciatives Turístiques de la Serranía de Ronda i vem conéixer al seu Gerent–Alfredo Carrasco- que ens va possar al dia de tot el relacionat amb aquesta nova empresa turística que començavem.

Poc a poc ens vem anar informant de les peculiaritats de las diferentes certificacions de calitat, dels allotjaments turisitcs d'ambit rural. Vem optar per la marca Parc Natural de Andalucía, per la obtenció com empresa de la adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (EUROPARC), i per últim, aprofitant  la oportunidad que en va oferir el Plan de Dinamizació Turística Serranía de Ronda, per el model de Aproximació a la Calitat Turística.

No ha sigut fácil arribar al punt en el que estem ara, pero tampoc ha sigut molt farragos. Les asistencies a moltes reunions a les que no se'ns havia invitat del Parc i a Ronda, las diferentes auditories i inspeccions a la Posada amb els diferents técnics, els suports informatics que vem tindra que començar a utilitzar, "Gracies Xavi" , la confecció del nostre manual de calitat i dels diferents protocols a seguir d'acord amb ell mateix, etc. ens va ajudar a singularitzar la nostra Posada.

Així ho manifesten els nostres clients de diferentes maneres, com a pagines web d'opinió, personalment i al nostre llibre de cites.

 

logo3

INDEX