INICI

DADES DE CONTACTE

Allotjament Rural Posada del Fresno

C/ Miguel de Cervantes 2

TELF - 952167544 - 649972979

EMAIL: info@posadadelfresno.com

Montejaque - Málaga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


POSADA DEL FRESNO - QUI SOM

 

Ramona Suárez Parellada - Romi per els amics, neix a Súria (Barcelona) al 1947. Ingeniera industrial en Química, diplomada en Belles Arts per la Escola Massana i cuatre anys de medicina. Al 1985 es de les primeres dones catalanes en obtindre el divorci. Master en PYME, crea diverses empreses a Barcelona. Incansable viatjera, recorre Europa i Amèrica del Sud, on al 1997, i des de internet, crea la “Sociedad de Poetas Vivos”. Ha publicat un llibre i poemes a diversos mitjans. Actualment viu a Montejaque junt amb el seu company Àngel.

 

Ángel Martínez García, neix a Sevilla al 1949. Durant 30 anys lligat profesionalment a tres grups financers. Montanyer incansable, coneix la orografía espanyola on ha practicat esports de montanya i especialment la espeleologia. President de la Federació Andalusa de Espeleologia des de 1996 a 2003. Colaborador de varies publicacions (revista La Serranía, El Hacho, etc.) i bon coneixedor dels Parcs Naturals “Sierra de Grazalema” i “Sierra de las Nieves” –va ser membre de les juntes Rectores- i  de “Alcornocales”. Actualment viu a Montejaque -el seu poble petit- junt a la Romi.

 

Romi i Ángel es van conéixer per Internet al Agosto del 1999 i aquest projecte que tenien a la ment no l'haguessin fet possible sense l'inestimable ajut de Xavi Ripoll Suarez, un dels cinc fills que reúneixen entre els dos. Xavi, nascut a Barcelona al 1973, persona polifacética, ha sigut empresari de varies branques, Informàtic, Técnic en Imatge i So y DJ a Barcelona i Tarragona, va deixar tot aixó enrrere per col.laborar en aquest projecte. Actualment viu a cavall entre dos mons completament diferents.

 

INDEX