INICI

DADES DE CONTACTE

Allotjament Rural Posada del Fresno

C/ Miguel de Cervantes 2

TELF - 952167544 - 649972979

EMAIL: info@posadadelfresno.com

Montejaque - Málaga

 

 


POSADA DEL FRESNO - La cuina de Romi

En aquest apartat de la web us parlarem una mica de la cuina de la Posada del Fresno. Cuina cassolana i ben presentada cuinada des de la experiència i el carinyo per Romi, senyora i ànima de la casa.

Es molt senzill definir d'alguna manera la cuina de Romi; són plats de tota la vida, preparats com s'ha fet sempre. La experiència han anat moldejant la diferència amb altres cuines, treballada des de la simplesa peró a l'hora donant-li una volta de torca, la cuina de Romi multitud de plats.

Des de tot tipus de sopes, pastes, arrossos, carns, peixos, fins a entrants sorprenents i postres cassolans.... res se li escapa a Romi. Intentarems sintetitzar amb una petita galería de fotos alguns dels plats que Romi te dins la seva variada carta.

Crec que es molt difícil explicar amb paraules quelcom s'ha de jutjar amb el sentit del gust, hi ha crítics culinaris que es dediquen a parlar sobre gustos y tendéncies de la cocina i ho fan força be i saben explicar-se a les mil meravelles utilitzan les paraules, pero jo personalment els invito a que vinguin a la Posada del Fresno i jutgin vostés mateixos, els hi prometem que no marxaran defraudats després de provar la cuina de Romi.

 

 

INDEX